<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2014 09:33 842

Вікторія Сюмар: вибори треба проводити після закінчення АТО

Колишній зам секретаря РНБО Вікторія Сюмар впевнена, що вибори до Верховної Ради потрібно проводити після того, як завершиться АТО.

 

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Україна, напевно, дуже багата країна, що в час війни може дозволити собі виборчу кампанію. Коли солдатам бракує засобів захисту, коли немає сучасної зброї, коли бракує полігонів, інструкторів, соціального захисту сім»ям, коштів на відновлення інфраструктурі, коли бізнес активність нульова тощо. Коли все це очевидно ми починаємо виборчу кампанію - витрачання коштів на рекламу, борди, газети, подарунки виборцям та хабарі ЗМІ... Коли людська енергія потрібна для захисту країни, будемо витрачати її на змагання політиків за голоси виборців. Ну якраз той час, чому б ні? Уявляю, як Путін аплодує стоячи. Депутати Держдуми робили це під камери, з радісними і захопленими аплодисментами. Невже з півмільярда доларів не можна використати на більш нагальні потреби, як переділ влади? Невже це не можна зробити після закінчення АТО та взяття кордону з РФ під контроль? ПРовести їх разом з місцевими виборами та зекономити з мільярд гривень бюджетних коштів? Питання риторичні, пріоритети зрозумілі...», - написала Сюмар.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вікторія Сюмар: вибори треба проводити після закінчення АТО 5.00 5 2
Політика / Україна
25.07.2014 09:33 842
Еще материалы раздела «Україна»