<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
10.08.2014 640

Блокада Луганська триває восьмий день

Станом на ранок 10 серпня ситуація в Луганську залишається без змін - восьмий день обласний центр без світла, води, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.

«За інформацією місцевих жителів, місто продовжують обстрілювати. Більша частина магазинів, як і раніше, закриті. Однак в умовах відсутності енергопостачання продовжують випікати хліб... Працюють лише кілька аптек», - повідомляє прес-служба міської ради обласного центру.

У міськраді також відзначають, що в Луганську вичерпані запаси палива. Також закриті банки, через що жителям не виплачують пенсії, зарплати та соціальні виплати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Блокада Луганська триває восьмий день 5.00 5 1
Політика / Україна
10.08.2014 640
Еще материалы раздела «Україна»