<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2019 1020

В Житомирі виявлено зв'язок Зе-кандидата з Розенблатом і Свинарчуком

Кандидат по округу №62 від партії «Слуга народу» Ігор Герасименко та депутат від БПП Борислав Розенблат у 2017 році виступали захисниками обвинуваченого в корупції заступника міністра оборони Ігоря Павловського.

Чиновник був заарештований НАБУ та підозрювався у розкраданні 149 млн гривень при закупівлі палива для Міноборони у компанії "Трейд Коммодіті", яку пов’язували з соратником Петра Порошенко Олександром Грановським.

Як свідчать повідомлення ЗМІ, спочатку на поруки Павловського пропонували взяти Борислав Розенблат та Олег Гладковський (Свинарчук), але потім генерал був відпущений під особисте поручництво 2 військовослужбовців, одним з яких був сьогоднішній кандидат від «Слуги народу» Ігор Герасименко.

Зокрема, 12 жовтня 2017 на судове засідання з обрання запобіжного заходу заступнику міністра року прибули тодішній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський (Свинарчук) і народний депутат Борислав Розенблат. Вони заявили, що готові взяти на поруки підозрюваного у великій розтраті чиновника. Але суд прийняв рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

9 листопаду 2017 року Апеляційний суд Києва скасував домашній арешт Ігоря Павловського і відпустив його під особисте поручництво двох відомих військовослужбовців з АТО –  Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Нагадаємо, ЗМІ вже повідомляли про зв'язок житомирського кандидату від «Слуги народу» Ігоря Герасименко з Бориславом Розенблатом. Згідно з цими повідомлення,  керівником передвиборчого штабу Ігоря Герасименко на поточних парламентських виборах був призначений двоюрідний брат Борислава Розенблата – колишній заступник мера Житомира Матвій Хрєнов. Ще одним керівником кампанії Герасименко є бізнес-партнер Розенблата – власник рекламного агентства “Ростмедіа” Євген Яремчук. Хрєнов та Яремчук очолюють відповідно житомирську міську та обласну партійні організації «Слуги народу» та є довіреними особами Володимира Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Житомирі виявлено зв'язок Зе-кандидата з Розенблатом і Свинарчуком 5.00 5 1
Політика / Україна
18.07.2019 1020
Еще материалы раздела «Україна»