Життя та СтильВсе статьи
-
Хрумкий хмиз на горілці: класичний рецепт
Щоб хмиз вийшов хрустким, обов'язково додавайте в нього горілку, а тісто розкочуйте дуже тонко. Вам знадобляться борошно, яйця, горілка та олія.
-
Свинина, запечена в духовці на ґратах: рецепт розкішної гарячої страви
Запечене м'ясо можна подавати як гарячу страву або остудити, нарізати скибочками і викласти на блюдо. Чим довше ви маринуватимете м'ясо, тим ніжнішим і м'якшим воно буде.
-
Що потрібно зробити з виноградом навесні, щоб влітку бути з врожаєм: корисні поради
Виноград потребує постійної уваги, розповідаємо, як доглядати за виноградом навесні.
-
Як очистити чайник та наліт на душовій кабінці: 2 ефективні поради для чистоти дому від блогерки
Корисні поради, що допоможуть швидко та ефективно впоратися з накипом у чайнику та забрудненням у душовій кабінці.
-
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 18-24 березня
Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.
-
Що зірки нам пророкують: гороскоп 18-24 березня 2024 року
Цього тижня на нас чекає важлива астрологічна подія – Весняне Рівнодення 20 березня, яка звільняє від впливу гнітючих обставин, символізує пробудження життєвої енергії, а тому до багатьох людей повертаються колишня впевненість та творчий настрій.
-
Яка погода чекає на українців цього літа: вчені зробили прогноз
Дослідники визначили, яка погода буде влітку завдяки спостереженням за таненням льодовикового щита Гренландії.
-
На заході очікується мокрий сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 18 березня
18 березня, на заході України можливий мокрий сніг та ожеледиця на дорогах. На решті територій дощитиме.
-
Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі
Як приготувати ніжні сирники з манкою
-
Не забувайте переглядати чек в магазині: ось як українців дурять на касі
Дехто в магазині завжди сумлінно перевіряє чек, а інші на нього навіть і не глянуть. А дарма. Існує ряд ситуацій, коли саме товарний чек допоможе встановити, хто правий, а хто — ні.