<
НОВИНИ ДНЯ: Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництвавсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2012 17:13 9858

СБУ задержала мэра-коммуниста

Сотрудники управления СБУ в Черкасской области 15 марта задержали мэра Каменки Владимира Гарнагу по подозрению в получении взятки в размере 30 тыс. гривен.

Об этом сообщил источник в Каменском городском совете.

По его словам, требуемую сумму принес предприниматель, житель Каменки.

Также источник сообщил, что мэра задержали в его кабинете, в связи с чем в приемную не допускались даже депутаты горсовета, а запланированная на пятницу сессия горсовета была отменена.

Пресс-служба УСБУ в Черкасской области подтвердила «Українським Новинам» факт задержания мэра Каменки.

Владимир Гарнага был избран мэром в 2010 путем самовыдвижения, до избрания был депутатом Каменского районного совета от Коммунистической партии.

 

Оценка материала:

4.43 / 7
СБУ задержала мэра-коммуниста 4.43 5 7
Політика / Україна
16.03.2012 17:13 9858
Еще материалы раздела «Україна»