НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
20.12.2012 21620

Міліціонера-вбивцю замість одного року посадили довічно

Сьогодні Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ винесено остаточне рішення у справі за обвинуваченням колишнього міліціонера Д. Давидова, який жорстоко вбив свою дружину, а власну дитину залишив на узбіччі дороги.

Судді касаційної інстанції своїм рішенням визнали законним вирок підсудному у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, в червні цього року Ровеньківський міський суд Луганської області засудив Давидова до 1 року 3 місяців позбавлення волі.

Однак прокуратура не погодилася з призначеним судом занадто м’яким покаранням.

За апеляційними скаргами прокуратури, у серпні Апеляційним судом Луганської області Давидова. засуджено до довічного позбавлення волі з позбавленням спеціального звання. Зараз цей вирок підтвердили.

Оценка материала:

4.50 / 4
Міліціонера-вбивцю замість одного року посадили довічно 4.50 5 4
Життя та Стиль / Події
20.12.2012 21620
Еще материалы раздела «Події»