<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
03.04.2013 16:00 4572

Міліцію ненавидять 99% українців

Лише 1% українських громадян повністю довіряють українській міліції.

Про це свідчать дані, оприлюднені Інститутом соціології НАН України під час проведення круглого столу на тему «Ефективність роботи інституту дільничного міліціонера у сучасних умовах».

Згідно з опитуванням, 31% українців зовсім не довіряють правоохоронцям. 36% респондентів швидше довіряють міліції, ніж не довіряють. 25% опитуваних не змогли визначитись, довіряють вони вітчизняній міліції, чи ні.

8% респондентів відповіли, що швидше за все не довіряють МВС. Лише 1% опитаних визначився, що повністю довіряють правоохоронцям.

Протягом останніх 12 місяців лише 2% опитаних громадян звертались до міліції та отримали відповідь на звернення. 7% опитаних зазначили, що їх звернення залишились без відповіді і 91% опитаних взагалі не звертались до міліції.

Опитування було проведене у 2012 році Інститутом соціології НАН України відповідно до міжнародного порівняльного проекту «Соціологічний моніторинг «Українське суспільство», яке проводиться з 1992 року.

Вибірка складає 1800 респондентів і є репрезативною за основними соціально-демографічними показниками. Похибка вибірки складає 2,3%, вказує «Тиждень».

 

Оценка материала:

5.00 / 3
Міліцію ненавидять 99% українців 5.00 5 3
Політика / Україна
03.04.2013 16:00 4572
Еще материалы раздела «Україна»