НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
23.11.2013 3422

Львів буде стояти за євроінтеграцію до кінця (фото)

На акції протесту у Львові біля пам'ятника Шевченкові оголошено вимоги Координаційної ради активістів до державної влади.

Першою з них є відставка Кабміну на чолі з Миколою Азаровим. Друга вимога - виконання умов, поставлених ЄС перед Україною. Третя - підписання 28 листопада угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Четверта вимога - дотримання європейського курсу України.

«Закликаємо кожного свідомого українця підтримати ці вимоги. Настав час вийти з-за плеча східного сусіда», - заявив студентський мер Львова Богдан Зятик під час оголошення вимог Координаційної ради. Ці слова львів'яни вітали вигуками: «Разом до перемоги!».

Акція протесту, яка сьогодні відбулася біля пам'ятника Шевченку, на тому не закінчилася. Вона буде безстроковою. Допоки тривав мітинг, на площі біля Кобзаря встановили кілька наметів, де замешкали студенти львівських вишів. Акція протесту продовжується невеликим концертом. Мітингувальників підтримують львівські підприємці, вони забезпечують їх харчами та чаєм.

За час мітингу кількість протестувальників збільшилась до 5 тисяч осіб. Попри багатолюдність, акція відбувалася спокійно.

01 02 03
04 05 06
07 08 09

За матеріалами Львівські новини, фото Ярослава Станчака

Оценка материала:

3.67 / 3
Львів буде стояти за євроінтеграцію до кінця (фото) 3.67 5 3
Політика / Україна
23.11.2013 3422
Еще материалы раздела «Україна»