НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
25.01.2014 00:26 2163

Податкову міліцію озброюють - "Батьківщина"

Народна Рада має у своєму розпорядженні інформацію про озброєння працівників податкової міліції, який є структурним підрозділом Міністерства зборів і доходів, особистою зброєю – пістолетами та іншими спецзасобами.

 

Про це повідомили у прес-службі "Батьківщини".

"Багато хто з представників силових структур відмовляється виконувати злочинні накази. Ніхто не має бажання захищати владу, яка воює проти власного народу. Тому режим намагається віднайти будь-які можливі резерви для свого захисту. Наголошуємо, що податкова міліція не підпорядковується Міністерству внутрішніх справ і не може використовуватися для протидії масовим мирним акціям", - йдеться у повідомленні.

Народна Рада закликала керівництво і службовців Міністерства доходів і зборів діяти в рамках законодавства України і не брати участь у репресіях проти власного народу.

Оценка материала:

3.00 / 2
Податкову міліцію озброюють - "Батьківщина" 3.00 5 2
Політика / Україна
25.01.2014 00:26 2163
Еще материалы раздела «Україна»