<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2014 17:25 1238

В Полтаві активістам наказали покинути облраду

Київський районний суд Полтави сьогодні задовольнив позовну заяву прокуратури області про усунення перешкод у користуванні комунальним майном - приміщенням Полтавської облради.

 

Суд зобов'язав відповідачів у справі (осіб, перебування яких в адмінбудівлі по вул. Жовтневій, 45 не пов'язано з виконанням трудових обов'язків) усунути перешкоди у користуванні приміщенням за вказаною адресою шляхом його звільнення.

Під час судового засідання активісти пікетували суд. Після оголошення вироку активісти зустріли прокурора та суддю вигуками "Ганьба!"

У Полтаві активісти зайняли будівлю ОДА 25 січня.

За повідомленням "Тижня".

Оценка материала:

5.00 / 1
В Полтаві активістам наказали покинути облраду 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2014 17:25 1238
Еще материалы раздела «Україна»