<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї святавсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2017 1762

На чию користь СБУ прослуховує Захарченка

СБУ оприлюднила розмову Захарченка про блокаду України. СБУ також вирішила поділитися своєю здогадкою, що якщо Захарченко хоче блокади України, то значить ті, хто блокують ОРДЛО з українського боку, діють заодно з Захарченком. У зв"язку з цим у мене виникає кілька питань.

Впродовж майже трьох років у нас в країні проводиться антитерористична операція, керувати якою згідно з законами має право лише СБУ.

Також впродовж останнього місяця цієї антитерористичної операції в районі Авдіївки щодня гинуть військовослужбовці та мирні люди, а саме місто мало не щодня піддається обстрілам, руйнуванням, залишається без світла, води і т.д.

У зв"язку з цим чи має СБУ якісь плани щодо вирішення цієї ситуації в рамках антитерористичної операції, якою повинна була б керувати?

Ну, а раз почали з Захарченка, то чи не володіє СБУ випадково записами телефонних розмов, в яких Захарченко обговорює з "колегами" плани військової операції в районі Авдіївки, чисельність угруповання російських військ, їх озброєння. наміри та плани? Можливо є інші записи телефонних розмов, в яких Захарченко обговорює домовленості щодо торгівлі (обміну товарами) з Україною, називаючи своїх партнерів, схеми перерахунку грошей тощо? Хотілось би почути і ці розмови Захарченка.

Якщо СБУ не володіє подібними записами, то чи не викликає в СБУ якісь смутні підозри той факт, що Захарченко по телефону обговорює саме те і саме так про блокаду, що хотіла би почути українська влада і один олігарх?

Автор: Богдан Яременко, глова правління ГО "Майдан Закордонних Справ"

Оценка материала:

5.00 / 1
На чию користь СБУ прослуховує Захарченка 5.00 5 1
Політика / Україна
01.03.2017 1762
Еще материалы раздела «Україна»