<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Світ
18.06.2018 617

Трамп возмущен числом утечек из ФБР в "лживые СМИ"

Американский президент Дональд Трамп заявил, что "лживые СМИ" давали собственную интерпретацию полученной информации, "правда для них ничего не значит".  

Президент США Дональд Трамп раскритиковал Федеральное бюро расследований за передачу информации "лживым СМИ".    "Почему ФБР передавали так много информации фейковым СМИ?

Они не должны были это делать, и зная, что фейковые новости являются врагом народа, они выставляют их в выгодном свете – правда для них не имеет значения!" – написал Трамп в Twitter.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп возмущен числом утечек из ФБР в "лживые СМИ" 5.00 5 1
Політика / Світ
18.06.2018 617
Еще материалы раздела «Світ»