<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.10.2019 1129

«Цар-балкон» на Майдані – це діагноз київській владі. Як безкарність спотворює столицю

А ви ж розумієте, чому стався цей балкон на Хрещатику? Чому там же зараз на фоні зводиться багатоповерхівка? Чому все місто забите незаконними чи напівзаконними забудовами, які будуються без врахування потреб інфраструктури, і ви потім годинами стоїте в заторах і блукаєте між припаркованими авто?

Люди, що починають незаконні забудови чи підмазують чиновника – вони, звичайно, скоти. Але скоти є скрізь. А стало це можливо лише з однієї причини: ці скоти знали, що їм нічого не буде. Тому що завжди після зміни влади всі на якийсь час завмирають і дивляться, чи буде зміна правил. Ні, все як раніше? Тоді погнали далі.

І з самого початку мерства Кличка стало ясно, що будувати будуть скрізь і що захочуть. Бо нічого не буде. Ну пофонять різні полудурки в інтернетах і все. Ну попротестують, порозносять паркани, але пригонимо титуханів, вломимо їм, і на тому все. В решті решт вони ж не зможуть там цілодобово чергувати, а мер нічого не зробить, бо шо він взагалі може.

Тому що після обрання мер не вийшов і не сказав:
- Кожному, хто спробує будувати незаконно – я особисто організую проблеми, які ви замахаєтесь вивозити. Особисто прийду і буду качати. Всіх підніму на вуха. Прийму на рівні міста проект паркану з колючим дротом навколо вашого сарая. Зроблю все, щоб туди ніколи не підвели газ і електрику. Словом, з цього дня або грайте за правилами, або я вас розмажу.

Можливо, він щось і сказав, але це було так невнятно, що всі забили на нього і продовжили робити те, що хочуть. Бо квола піся не здатна керувати, а здатна лише про «нема повноважень». А без влади в місті коїться безлад. А влади нема.

Коли питання незаконного балкону в місті виходить на рівень прем‘єр-міністра та фейсбука – це означає, що поточна влада міста і особисто мер – максимально кволі пісі. Ну і якщо у нас прем‘єр займається балконами, то попросіть хтось голову РНБО зганяти мені за пивом.

А ще за останній час я почав помічати все більше постів від киян, яких задовбало. Навіть самих милих і спокійних людей вже задрало те, що відбувається. Але люди в мерії впевнені, що все це проплачена акція проти них, бо як же вони можуть бути не праві.

Власник «балкону на Хрещатику», як і очікувалось, заявив, що всі дозволи на будівництво в нього є. На днях обіцяє пресуху з цього приводу. Якщо це правда, то там стоять чиїсь конкретні підписи. В КМДА, разом зі всіма радниками, увімкнули режим «круглі здивовані очі», який плавно переходить в звичний стан «сніжинка» з подальшими заявами «парк Наталка/ міст скляний».

Здається, лайна в мерії накопичилось вже стільки, що воно просто цього разу полізло вже через вуха, за чим ми всі і спостерігаємо.

Автор: Руслан Хаврюта, блогер

Оценка материала:

5.00 / 1
«Цар-балкон» на Майдані – це діагноз київській владі. Як безкарність спотворює столицю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
17.10.2019 1129
Еще материалы раздела «Столиця»