<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.04.2020 2611

На пустых улицах в Австралии заметили кенгуру

Кенгуру увидели в Аделаиде.  

Полицейские в Австралии засняли на видео кенгуру, который прыгает по перекрестку дороги в Аделаиде. Ролик опубликован полицией штата Южная Австралия.

“Сотрудники службы безопасности выследили подозреваемого в серой шубе, прыгающего сегодня утром в сити-центре Аделаиды. В последний раз его видели, направляющимся в Западный Парклендс“, - написали полицейские.

Сейчас местные жители находятся на карантине, потому кенгуру решил погулять по опустевшим улицами. Карантин в стране действует с 1 февраля.

Оценка материала:

5.00 / 1
На пустых улицах в Австралии заметили кенгуру 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.04.2020 2611
Еще материалы раздела «Суспільство»