<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщинівсі новини дня
Політика
Україна
04.11.2020 519

ЦИК назвал даты вторых туров выборов мэра

Второй тур выборов мэра пройдет минимум в 11 городах 15-го и 22 ноября. ЦИК подтвердил даты, утвержденные местными избиркомами.

Об этом сообщает на странице Центризбиркома в Facebook.

В Сумах, Луцке, Краматорске и Камянце-Подольске выборы состоятся 15 ноября, в Славянске, Дрогобыче, Ужгороде, Броварах, Полтаве, Львове и Ровном - 22 ноября.

Отметим, что уже известно о избрании мэров в один тур в Харькове, Кропивницком, Чернигове и Ивано-Франковске. В ближайше дни должны огласить предварительные результаты выборов в Киеве.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЦИК назвал даты вторых туров выборов мэра 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2020 519
Еще материалы раздела «Україна»