НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Політика
Європа
21.01.2021 539

"Північний потік-2" можуть призупинити на невизначений термін

Будівельні роботи на газопроводі "Північний потік-2" в територіальних водах Німеччини можуть бути припинені на невизначений термін. При цьому екологи мають надати конкретні аргументи для призупинення.

Про це заявила голова німецького регулятора BSH Карін Камманн-Кліппштейн, передає Reuters.

За її словами, скарги на "Північний потік-2" має бути підкріплено переконливими аргументами. Проте для їх подачі немає конкретного терміну.

"Це не в наших руках", - відповіла Камманн-Кліппштейн на питання про те, коли регулятор розгляне скарги.

Крім того, Reuters пише, що сьогодні Європейський парламент ухвалить резолюцію щодо арешту російського опозиціонера Олексія Навального із закликом припинити будівництво газопроводу.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Північний потік-2" можуть призупинити на невизначений термін 5.00 5 1
Політика / Європа
21.01.2021 539
Еще материалы раздела «Європа»