<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.01.2021 519

В Укргідрометцентрі не виключають повернення 30-градусних морозів до кінця зими

До кінця зими в Україну ще можуть повернутися морози до 20-30 градусів, які спостерігалися у середині січня. Але таке похолодання триватиме недовго.

Про це сказала заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня в ефірі каналу "Україна 24".

Як зазначила синоптик, теплі зими для України стають новою нормою.

"На фоні теплої погоди, переважно нуль і невеликий мінус, ми матимемо окремі періоди з холодною або дуже холодною погодою, яку ми мали недавно. Морози будуть відчутні - мінус 20, мінус 30 градусів. Але ці періоди будуть досить рідкими", - сказала вона

Голеня нагадала, що зима ще не закінчилася.

"Тому в лютому і навіть в березні можна ще очікувати таких періодів погоди, коли на два, на три, максимум на п’ять днів температурний фон буде знижуватися до суворої зими", - додала вона.

Нагадаємо, у період 15-20 січня в Україні спостерігалися сильні морози, які подекуди сягали 30 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Укргідрометцентрі не виключають повернення 30-градусних морозів до кінця зими 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.01.2021 519
Еще материалы раздела «Суспільство»