<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Росія
28.01.2021 539

Навального залишили під арештом

Московський обласний суд відхилив апеляцію сторони захисту на рішення про застосування запобіжного заходу російському опозиціонеру Олексію Навальному. Таким чином Навальний залишиться під арештом до 15 лютого.

Відповідне рішення суд прийняв у четвер, 28 січня.

Також суд долучив до справи документи про перебування Навального на стаціонарному лікуванні та реабілітації в німецькій клініці Charite.

Нагадаємо, Навального затримали 17 січня в московському аеропорту "Шереметьєво" після повернення з Німеччини, де він проходив лікування від наслідків отруєння.

Як повідомляло РБК-Україна, Навального направили до слідчого ізолятора "Матроська тиша" в Москві.

Також повідомлялося, що Навального можуть засудити до більш ніж 10 років колонії. Зараз у Росії розглядають дві справи, фігурантами яких є опозиціонер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Навального залишили під арештом 5.00 5 1
Політика / Росія
28.01.2021 539
Еще материалы раздела «Росія»