НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.01.2021 550

У Києві на вихідних очікується ожеледиця

У Києві на вихідних очікується погіршення погодних умов. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Так, 30 і 31 січня на дорогах столиці очікується ожеледиця.

У відомстві нагадують, що в Києві дорожники та комунальники працюють у посиленому режимі.

"Дорожні служби продовжують інтенсивно обробляти вулиці протиожеледними засобами. В першу чергу - мости і шляхопроводи, покриття з бруківки, підйоми і спуски, а також тротуари та зупинки громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

Також у Департаменті муніципальної безпеки закликали киян бути обережними, пересуваючись по місту, і рекомендують дотримуватися порад під час ожеледиці.

Водіям під час ожеледиці:

  • необхідно дотримуватися швидкісний режим, дистанцію і відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій;
  • при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму;
  • не забувати вмикати габаритні вогні або протитуманні ліхтарі;
  • в умовах погіршення погодних умов з інтенсивним випаданням снігу та ожеледицею на дорогах не використовувати автотранспорт з літніми шинами.

"Пішоходам під час ожеледиці необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині - переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві на вихідних очікується ожеледиця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
29.01.2021 550
Еще материалы раздела «Столиця»