<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
06.02.2021 750

Санкції проти каналів Медведчука неможливо буде скасувати – секретар РНБО

Рішення про введення санкцій проти активів депутата від ОПЗЖ Тараса Козака, а саме телеканалів Zik, 112 і NewsOne, неможливо буде скасувати.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов на Київському безпековому форумі.

"Це такий інформаційний терор, який розгорнула проти нас Росія через своїх спільників. До того часу поки у нас не були в повній мірі зібрані всі матеріали щодо діяльності (посібників РФ – ред.), безпосередньо, на території Російської Федерації. До того часу поки ми не зібрали все це в єдиний пул, ми не могли прийняти рішення (санкції проти каналів із так званого пулу Віктора Медведчука – ред.). Ми би піддали себе небезпеці скасування таких рішень", – говорить Данілов.

За його словами, зараз скасувати рішення щодо санкцій проти каналів Медведчука неможливо, тому що матеріали розслідування "були реалізовані в той час, коли вони були готові".

Данілов зазначає, що підготовка щодо рішення про санкції почалася ще влітку 2019 року.

"Жодних конспірологій, що це сталося через якесь замовлення, що хтось комусь дзвонив – це повна нісенітниця", – сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Санкції проти каналів Медведчука неможливо буде скасувати – секретар РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
06.02.2021 750
Еще материалы раздела «Україна»