<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
07.02.2021 679

Процес призначення Маркарової послом України в США на фінальній стадії, – Кулеба

Процес призначення Оксани Маркарової послом України в США перебуває на фінальній стадії.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив у інтерв’ю Радіо Свобода.

“Вона завершує реально вже всі оформлення. Це завжди тривалий процес. Призначення посла – це в середньому шість місяців від появи прізвища до від’їзду цієї людини вже безпосередньо за кордон. Я вже забувся, все змішалося. По-моєму, на початку грудня ми запустили процес по Маркаровій. Зараз початок лютого, а ми вже на стадії виходу указу президента. Тобто це фінальний крок. Потім вона отримає американські візи і їде. Тому тут все розвивається нормально”, – сказав міністр.

За його словами, Україна також зацікавлена, щоб і американський посол також приїхав до Києва якнайшвидше. “Я абсолютно задоволений тим, як пані Квін підтримує високу динаміку діалогу між Україною і США. Вона – дійсно молодець. Але посол – це посол”, – сказав Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Процес призначення Маркарової послом України в США на фінальній стадії, – Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
07.02.2021 679
Еще материалы раздела «Україна»