<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2021 817

Найвищий рівень довіри українців у Зеленського та Кличка, - "Рейтинг"

Українці продовжують найбільше довіряти президенту Володимиру Зеленському та лідеру партії "Удар" Віталію Кличку.

Про це свідчать результати опитування групи "Рейтинг", проведеного 6-8 лютого.

Так, Володимиру Зеленському довіряють 38% опитаних, Віталію Кличко - 34%.

Володимиру Гройсману довіряють 32%, Дмитру Разумкову - 26%, Юлії Тимошенко - 25%, Юрію Бойку - 24%, Петру Порошенку - 23%, Арсену Авакову - 21%, Арсенію Яценюку - 20%, Максиму Степанову - 12%, Денису Шмигалю - 12%.

Соціологічна група "Рейтинг" проводила опитування по всій Україні, крім окупованих Росією територій. Аудиторія: населення віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження не більше ніж 2%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найвищий рівень довіри українців у Зеленського та Кличка, - "Рейтинг" 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2021 817
Еще материалы раздела «Україна»