<
НОВИНИ ДНЯ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітеравсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2021 656

Євросоюз може зняти санкції із сина Януковича і низки екс-чиновників

Євросоюз може скасувати санкції проти сина колишнього президента України Віктора Януковича - Олександра, а також низки екс-чиновників.

Про це, посилаючись на джерела в ЄС, повідомляє журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк у середу, 10 лютого.
За словами журналіста, санкції можуть бути зняті з Олександра Януковича, колишнього першого віце-прем'єра і екс-глави Національного банку України Сергія Арбузова, колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка й екс-міністра освіти Дмитра Табачника.
Йозвяк зазначає, що Україна не надала переконливі докази для продовження європейських санкцій проти цих осіб.
Нагадаємо, що раніше ЄСПЛ ухвалив рішення у справі про ціну ділянки в Межигір'ї. Заява Сергія Лещенка в ЄСПЛ ґрунтувалася на статті 10 Європейської конвенції про захист прав людини і основних свобод, яка гарантує право вільно отримувати й передавати інформацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Євросоюз може зняти санкції із сина Януковича і низки екс-чиновників 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2021 656
Еще материалы раздела «Україна»