<
НОВИНИ ДНЯ: Літнє тепло і грозові дощі: синоптики розповіли про погоду в Україні 29 травня  Транзит газу через Україну до ЄС може скоротитися майже вдвічі  Польща готує обмеження для російських дипломатів на території країни – подробиці від Сікорського  29 травня в Україні дощитиме, вдень до 28° тепла  Лавров прокоментував ідею виключити "Талібан" зі списку заборонених організацій  Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольцвсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2021 804

Польща перепродасть Україні 1,2 млн доз вакцин

  Польща перепродасть Україні 1,2 млн доз вакцини AstraZeneca.

Про це в середу, 10 лютого, заявив віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс на брифінгу з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем.
"Єврокомісія допомагає Польщі в перепродажу 1,2 мільйона доз вакцини AstraZeneca Україні. Закупівельна угода ЄС дозволяє перепродати ці вакцини на неприбутковій основі. ЄС допомагає обговорювати контрактні й транспортні умови поставок вакцини з Польщі в Україну", - сказав Домбровскіс.
Раніше віце-прем'єр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков повідомив, що Польща дала можливість Україні купити вакцину від коронавірусу за її європейською квотою.
Також влада Польщі заявляла, що передасть Україні надлишки вакцин від коронавірусу, якщо вони будуть.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Польща перепродасть Україні 1,2 млн доз вакцин 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2021 804
Еще материалы раздела «Україна»