<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Росія
11.02.2021 740

У Газпромі назвали термін запуску Північного потоку-2

Російський газопровід Північний потік-2 можуть ввести в експлуатацію в 2021 році.

Про це в четвер, 11 лютого, повідомляє ТАСС з посиланням на презентацію до виступу заступника начальника департаменту імпортозаміщення технологій Газпрому Володимира Вавилова на міжгалузевому заході Використання науково-технічного потенціалу підприємств оборонно-промислового комплексу в інтересах нафтогазової галузі.
На цей час оператор проекту будівництва газопроводу Nord Stream 2 прокладає ділянку ПП-2 в територіальних водах Данії. Планується завершити роботи на цій ділянці у квітні.
До теперішнього часу з 2 460 км газопроводу прокладено більше 2300 км. Залишилося прокласти близько 120 км у водах Данії і більше 28 км - у водах Німеччини.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Газпромі назвали термін запуску Північного потоку-2 5.00 5 1
Політика / Росія
11.02.2021 740
Еще материалы раздела «Росія»