<
НОВИНИ ДНЯ: Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2021 587

«Ранок з Україною» зібрав кілька порад, як заощадити на квітах на День святого Валентина

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч дослідили квітковий асортимент і розповіли, як здивувати кохану вишуканим букетом, не залишившись із порожнім гаманцем.

У 2020 році українські чоловіки почали дарувати жінкам квіти на День святого Валентина у рази більше, ніж у 2017 році! Та часто перед святом квіти дорожчають.

«Цінова політика така: як правило підняття ціни на квіти починається за кілька тижнів до свят, а все через те, що квітка не встигає зацвісти, дозріти. Ціна знизиться вже після 8 березня, – пояснює власниця квіткового магазину Алла Мартинюк у програмі «Ранок з Україною». – Проте, якщо ви бажаєте зекономити, я раджу вам купувати квіти за кілька днів до свята, адже 14-го ціна може піднятись в рази».

Наступна порада – щоб заощадити на букеті, краще обирати вітчизняного виробника. Ще дешевше квіти продають на квіткових ринках. Саме тут ціна відносно стала, і якщо навіть збільшується, то на мізерні 2-3 відсотки. Але біда в тому, що часто ця торгівля відбувається просто неба, тобто квіти аж ніяк не захищені від переохолодження. І гарантії, що такий букет на зів’яне наступного ранку – немає.

Ще один лайфхак – забронювати квіти. Раніше зайти на сайт з продажу квітів і забронювати букет. Ціна на нього залишається такою, що була в день бронювання. Тобто за допомогою такого лайфхаку вдасться заощадити 250-300 грн. Але тут є декілька мінусів. По-перше, бронювання можна здійснити лише у великих містах і на сайтах квіткових компаній, які надають таку послугу. А по-друге, квіти на таких сайтах переважно імпортні, і вони з самого початку мають вищу ціну.

Альтернативою квітів можуть стати: букет з м’яких іграшок або з кремами для SPA-процедур. Ласунки оцінять букети з шоколадок або цукерок. Любителькам здорового способу життя сподобається букет із фруктів.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною» зібрав кілька порад, як заощадити на квітах на День святого Валентина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2021 587
Еще материалы раздела «Суспільство»