<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2021 731

Рада позбавила акредитації журналістів каналів Медведчука

Верховна Рада забрала акредитацію у працівників телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK, на які нещодавно було накладено санкції.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомляє народний депутат "Голосу" Роман Лозинський.

"В медведчуківських помийок забрали акредитацію на ведення журналістської діяльності в стінах Верховної Ради!" - пише депутат.

Лозинський додав, що запит на скасування акредитації для журналістів телеканалів Віктора Медведчука він подав спікеру ВР Дмитру Разумкову та очільнику апарату Ради Михайлові Теплюку ще минулого тижня. Через деякий час свою позицію він озвучив з трибуни, наслідком чого став спротив з боку депутатів від ОПЗЖ.

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.

Також на 5 років запровадили санкції проти каналів 112 Україна, NewsOne, ZIK, які пов’язують із нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

За словами Зеленського, рішення про санкції було чітко обумовлено через фінансування з Росії й співпрацю з терористичними організаціями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада позбавила акредитації журналістів каналів Медведчука 5.00 5 1
Політика / Україна
13.02.2021 731
Еще материалы раздела «Україна»