<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Політика
Україна
15.02.2021 620

Судова реформа: Зеленський вніс три законопроекти

Президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді три законопроекти про дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя.

Так, законопроект №5067 пропонує зміни до Кодексу адміністративного судочинства щодо підсудності справ Верховному суду як суду першої інстанції.

Законопроект №5068 передбачає зміни про порядок обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя і діяльності дисциплінарних інспекторів ВРП.

Законопроект №5069 пропонує зміни до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ці зміни пропонують встановити відповідальність за невиконання законних вимог такого інспектора.

Внесені законопроекти визначені як невідкладні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Судова реформа: Зеленський вніс три законопроекти 5.00 5 1
Політика / Україна
15.02.2021 620
Еще материалы раздела «Україна»