<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2021 702

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розповів, як 3 прості деталі допоможуть приховати недоліки фігури

Стиліст і ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» на каналі «Україна» Ільяс Сахтара підказав, як дуже швидко приховати недоліки фігури та підкреслити її переваги.

60212c4240e4b_5e43c2faab1ab_1640_537_16.02.21

За допомогою одежі можна змінити уявлення про людину, її ставлення до себе, а також удосконалити образ. Стиліст Ільяс Сахтара кожного сезону проєкту «Місія: краса» робить щось неймовірне: іноді достатньо однієї деталі – і перед дзеркалом вже зовсім інша людина.

Відомий стиліст добре знає, як підкреслити красу жінки. Наприклад, якщо вона вважає, що у неї є зайва вага, яка робить фігуру важкою, стиліст рекомендує обрати такий образ – чорний брючний костюм з білою блузою. На перший погляд, нічого надзвичайного? Але дуже важливі саме деталі, які змінюють візуальне уявлення.

Перша деталь – піджак довжиною до середини стегна.

Коли з’являються зайві кілограми, вони чомусь не роблять більшими на 1-2 розміри груди, а залишаються в районі живота і стегон. Якщо у вас теж це саме місце «зберігання» зайвої ваги, піджак довжиною до середини стегна візуально сховає важку нижню частину фігури. Жінка відразу виглядатиме більш стрункою.

Друга деталь – вкорочені брюки. Ця модель дуже модна та стильна вже не перший рік. Але головне те, що брючний костюм такого крою ніби змінює цифру ваги, віднімаючи зайве.

«Вкорочені брюки роблять фігуру легшою», – пояснив стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара «родзинку» цього вибору.

Третя деталь – біла блуза.

Зайва вага нерідко «диктує», які речи носити, щоб сховати розмір фігури. Інколи вони дуже мішкуваті та сіренькі. Натомість білий колір освіжає образ і робить його більш сучасним та знову ж таки легким.

Щодо взуття, навесні можна обрати червоні або нюдові туфлі. У першому випадку жінка покаже свій темперамент і внутрішню енергію, у другому – нюдовий колір допоможе візуально «подовжити» ніжки.

Якщо взяти до уваги поради стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», жінка виглядатиме, як метелик. ЇЇ образ начебто легкий та невагомий. А коли ви бачите таке відображення в дзеркалі, тоді з’являється внутрішнє відчуття польоту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розповів, як 3 прості деталі допоможуть приховати недоліки фігури 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»