<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
16.02.2021 522

Іран у справі про катастрофу МАУ прикривається державною таємницею, - Мамедов

У справі про катастрофу літака МАУ ("Міжнародних авіаліній України") іранська сторона прикривається державною таємницею. Тому істотного просування в діалозі з Тегераном немає.

Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов.

За його словами, відносини Києва і Тегерана в цьому питанні рухаються в рамках технічного розслідування. Але після жовтневих переговорів Україна ще не отримувала відповіді на запити про правову допомогу.

"... по більшій частині питань Іран прикривається військовою державною таємницею. Але дозвольте, на умовах конфіденційності, ми подали запит на передачу нам файла з записами переговорів екіпажу в кабіні літака, а також запису з бойової машини, з якої були зроблені постріли. Іран мовчить, але в чому ж тут може бути військова державна таємниця? У тому, що український літак збито навмисно, і докази цього факту цілеспрямовано ховаються?!", - зазначив Мамедов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Іран у справі про катастрофу МАУ прикривається державною таємницею, - Мамедов 5.00 5 1
Політика / Україна
16.02.2021 522
Еще материалы раздела «Україна»