<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.02.2021 550

Ведучі каналу «Україна» влаштували флешмоб спонтанного прояву доброти

У День спонтанного прояву доброти, який у світі відзначають 17 лютого, телеведучі каналу «Україна» запустили флешмоб #ЗробиДобруСправу та власним прикладом продемонстрували як легко примножувати добро.

5e4fb3ee7765e_virusuneboyusyayazvami_2_18.02.21

Ланцюжок добрих справ розпочала Анна Панова. Телеведуча вирішила відправити речі із свого гардеробу жінкам, які потерпають від домашнього насильства. Вона також закликала колег і друзів у соціальній мережі безкорислово зробити добрі справи.

«Ви можете стати для когось чарівником: пригостіть колег печивом власного виробництва, подаруйте незнайомцю горщик із квітами, оплатіть покупки у магазині літній людині. Ідей для добрих і безкорисливих справ – безліч! Діліться своїми вчинками і позначайте хештег #ЗробиДобруСправу. Разом ми здатні примножити добро!» - написала у пості Анна Панова.

Підтримав флешмоб добрих справ і телеведучий Олег Панюта. Разом із своєю сім’єю він приготував різні смаколики, якими пригостять людей літнього віку.

«Із задоволенням приєднуюсь до ініціативи. І не сам - із дівчатами: дружина швиденько начаклувала зефіру, виправила усі мої огріхи із печивом. І Ганнуся теж не стояла осторонь. Відправляємо смаколики до будинку літніх людей у Переяслав на Київщині. Долучайтеся! Творити добро - дуже просто. Це надихає!» - розповів Олег Панюта.

Перебрати свою бібліотеку і подарувати своїм друзям у ФБ книжки вирішила Марія Мельник. Примірники розійшлися вмить, а заряд позитиву на увесь день отримали, як підписники, так і сама телеведуча.

«Як на мене, це велике щастя викликати посмішку і зробити день для когось трохи кращим. Я вирішила потішити людей, даруючи книги. Як приємно, коли за 30 секунд вже все роздала, а люди були такі здивовані і радісні. Дякую усім! Крутий день! Ти віддаєш, а до тебе прибуває», - зазначила Марія Мельник.

А її колега Григорій Герман зробив приємний сюрприз незнайомцю – почистив від снігу автомобіль.

«Якщо ви вирішили почистити чужу автівку – робіть це акуратно і залиште записку, яка пояснює що сталося. Поставте себе на місце власника авто. Страшно це – ви виходите, а хтось чіпав вашу машину. Більше добрих справ! Більше добра!» - зазначив ведучий.

Добрими справами флешмоб підтримав також Віталій Школьний. Він висловив слова вдячності громадській організації його рідного міста Біла Церква. Максим Сікора з друзями допоміг дітям, які борються з онкозахворюваннями.

Як і відомі колеги, телеведуча Ольга Грицик переконана, що День доброти має започаткувати традицію робити спонтанні добрі вчинки щодня.

«Це не означає, що добрим треба бути тільки у певні дні, але це хороший привід провести аудит. Я вибрала «лінивий» спосіб - щомісяця перераховувати свою умовну «десятину» тим, хто потребує підтримки. Три обов’язкові напрямки - це військові, що оберігають нас на Сході, люди, які боряться з тяжкими хворобами і тварини, що постраждали від людської жорстокості. І я вдячна, що маю змогу допомагати», - поділилась Ольга Грицик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучі каналу «Україна» влаштували флешмоб спонтанного прояву доброти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.02.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»