<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
22.02.2021 481

На Донбасі немає ознак підготовки наступу бойовиків, - Хомчак

На сьогодні немає ознак того, що бойовики на Донбасі готуються до наступу. Ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил знаходиться під контролем.

Про це на прес-конференції заявив головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

За його словами, в ситуації на Донбасі немає різких змін.

"Ознак створення наступальних угруповань противника теж не виявлено", - зазначив Хомчак і додав, що триває 211 день режиму припинення вогню.

Він також зазначив, що на окремих ділянках противник влаштовує провокаційні обстріли. Під такі обстріли потрапляють українські позиції і населені пункти на підконтрольній та окупованій території.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Донбасі немає ознак підготовки наступу бойовиків, - Хомчак 5.00 5 1
Політика / Україна
22.02.2021 481
Еще материалы раздела «Україна»