<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
26.02.2021 603

Українець продавав контрабандні ліки в Італії

Українець торгував ліками з-під поли в Італії. Його затримала тамтешня поліція.

24-річний спритник влаштував нелегальний розпродаж медичних препаратів просто неба. На виносному столику розклав аскорбінку, йод та касторку українського виробництва. Усю продукцію завіз до Італії таємно. Тепер його судитимуть за зберігання та реалізацію товарів небезпечних для здоров’я – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Така історія для Неаполя не перша – минулого літа тут затримали українку. Вона тільки-но вручила клієнту валізу з контрабандними ліками.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українець продавав контрабандні ліки в Італії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
26.02.2021 603
Еще материалы раздела «Події»