НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2021 627

Шмигаль прокоментував можливу відставку глави МОЗ

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов проявляє себе як антикризовий менеджер, а від можливої ​​відставки його ніхто не рятує.

Про це він сказав у четвер, 4 березня, на прес-конференції за результатами першого року роботи уряду.
На думку Шмигаля, Степанов у непростих умовах приймає непрості рішення.
"Максима Степанова ніхто не рятує від відставки. В принципі, ніхто нікого не рятує від відставок. Він працює і робить свою роботу", - сказав Шмигаль.
При цьому глава уряду підкреслив, що критика на адресу міністрів охорони здоров'я звучить у багатьох країнах, так як у світі критична ситуація з коронакризою.
Також Шмигаль сказав, що з ним не обговорювали його можливу відставку.
"Зі мною ніяких розмов про відставку нізвідки не було протягом усього часу і останнього також. Про все інше я просто говорю: не читайте Тelegram-канали", - сказав Шмигаль, додавши, що там поширюються чутки і плітки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль прокоментував можливу відставку глави МОЗ 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2021 627
Еще материалы раздела «Україна»