НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2021 814

США ввели санкції проти Коломойського та його родини

США вводять санкції проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це в п'ятницю, 5 березня, заявив держсекретар Ентоні Блінкен.

Держсекретар звинуватив Коломойського в спробі підірвати демократію в Україні.

Санкції проти бізнесмена вводяться за діяльність на посаді голови Дніпропетровської області в 2014-2015 роках.

Разом з Коломойським під санкції потрапили його дружина, дочка і син, всім їм заборонений в'їзд до США.

Нагадаємо, в кінці минулого року Міністерство юстиції США мало намір конфіскувати офісну будівлю в місті Клівленд, яка належить Коломойському і його партнеру Геннадію Боголюбову, яку, за даними відомства, було придбано на кошти, незаконно виведені з ПриватБанку. У лютому будівлю продали.

Минулого літа Мін'юст США направив на розгляд суду дві цивільні скарги про конфіскацію комерційних об'єктів нерухомості Коломойського, придбаних на незаконно привласнені кошти ПриватБанку.

Оценка материала:

5.00 / 1
США ввели санкції проти Коломойського та його родини 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2021 814
Еще материалы раздела «Україна»