<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2021 539

Окупанти на Донбасі активізували набір бойовиків до своєї "армії"

Окупаційна влада в окремих районах Донецькій і Луганській областях активізувала пропаганду військової служби. Також проводиться набір нових бойовиків до незаконних збройних формувань.

Про це на брифінгу заявила речник Міністерства оборона Марія Сальник.

За інформацією Головного управління розвідки, окупанти з кінця лютого активізували пропаганду серед місцевого населення. Зокрема, в громадських місцях, на зупинках транспорту та біля адміністративних, освітніх та медичних установ все більше розміщують інформацію, яка спрямована на героїзацію російсько-окупаційних військ.

Крім того, у місцевих ЗМІ, на платформах соціальних мереж і месенджерах зросла інтенсивність агітації про проходження військової служби в рядах окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти на Донбасі активізували набір бойовиків до своєї "армії" 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2021 539
Еще материалы раздела «Україна»