<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Україна
07.03.2021 526

Шмигаль: запис на щеплення від COVID допоможе отримати паспорт вакцинації, якщо його введуть

В Україні з 1 березня розпочався запис на безкоштовну вакцинацію від COVID-19. Запис на щеплення допоможе українцям отримати паспорт про COVID-вакцинації, якщо його введуть у світі.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в Facebook.

"Цифрова система, розроблена Мінцифрою і МОЗ, допоможе в майбутньому всім вакцинованим отримати підтвердження щеплення від COVID-19 у випадку, якщо у світі будуть введені так звані паспорти вакцинації", - написав він.

Шмигаль зазначив, що на вакцинацію вже записались понад 155 тисяч осіб.

Він також нагадав, що на вакцинацію можна записатися за допомогою програми "Дія" або зателефонувавши в національний контакт-центр МОЗу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль: запис на щеплення від COVID допоможе отримати паспорт вакцинації, якщо його введуть 5.00 5 1
Політика / Україна
07.03.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»