<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2021 491

США готують кібератаки проти Росії

США в найближчі три тижні планують зробити кілька кібератак проти Росії у відповідь на злом американських урядових мереж в кінці 2020 року. Кібератаки будуть проводитися в поєднанні з економічними санкціями.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на знайомих з планами посадових осіб.

Як пише газета, атаки будуть прихованими для світу, але "очевидними для російської розвідки, збройних сил і президента Володимира Путіна".

За словами співрозмовників NYT, це стане відповіддю адміністрації президента Джо Байдена на злом федеральних мереж.

Раніше повідомлялося, що Білий дім вивчає можливість створення координаційної кібергрупи для оцінки масштабу і небезпеки атаки на сервери компанії Microsoft. Зустріч представників декількох федеральних відомств з цього питання відбудеться на наступному тижні.

Нагадаємо, в грудні на США була здійснена серія кібератак. Зокрема, хакери зламали Міністерство внутрішньої безпеки і управління з комунікацій та інформації. Хакерам вдалося обійти засоби захисту і аутентифікації від Microsoft.

Оценка материала:

5.00 / 1
США готують кібератаки проти Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
08.03.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»