<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2021 553

Мін'юст просить суд заборонити "Партію Шарія"

Міністерство юстиції України просить Окружний адміністративний суд Києва заборонити діяльність "Партії Шарія". ОАСК відкрив провадження за цим позовом.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

"Позивач просить суд витребувати у Служби безпеки України висновки експертів, зазначені в листі Мін'юсту від 4 березня 2021 про протиправної діяльності політичної партії, і заборонити діяльність "Партії Шарія", - повідомили в суді.

Дана справа буде розглянута у ОАСК за спрощеним позовного провадження з викликом сторін. Судове засідання призначено на 6 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мін'юст просить суд заборонити "Партію Шарія" 5.00 5 1
Політика / Україна
11.03.2021 553
Еще материалы раздела «Україна»