<
НОВИНИ ДНЯ: Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великденьвсі новини дня
Політика
Світ
11.03.2021 603

У Греції спалахнули протести проти поліцейського свавілля

У Греції, в передмісті Афін відбулися масові зіткнення між демонстрантами і правоохоронцями. Відомо про трьох постраждалих, це поліцейські. Один з них – молодий поліцейський – в лікарні.

З початку тижня в країні тривають демонстрації проти поліцейського свавілля. Учасників приблизно – від п'яти до десяти тисяч. Геть поліцію з наших околиць – кричали люди під час акції.

Ситуацію вже прокоментував глава уряду Кіріакос Міцотакіс.

"Це повинні бути останні кадри насильства, які ми побачили сьогодні в Афінах. Життя одного з громадян, молодого поліцейського, повинне нас отямити. У такі хвилини повинні переважати спокій і самовладання. Сліпа лють веде в нікуди", – заявив він.

Випадок – коли під кийки поліції потрапив місцевий житель – поліція пообіцяла розслідувати ще в понеділок – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». У той же час візьмуться і за справи агресивних протестувальників.  

Оценка материала:

5.00 / 1
У Греції спалахнули протести проти поліцейського свавілля 5.00 5 1
Політика / Світ
11.03.2021 603
Еще материалы раздела «Світ»