<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2021 656

«Ранок з Україною»: лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк поділився оригінальним рецептом лінивих чебуреків

Відомий український музикант Віктор Бронюк завітав на «Смачний ексклюзив» із Марією Мельник. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» артист розповів, чим час від часу полюбляє поласувати та поділився рецептом лінивих чебуреків, який вигадав у карантинний період.

6048cf3eb1657_eksklyuziv_11.03.21

«Я поділюсь одним рецептом, який виник внаслідок локдаунів. Коли ти сидиш вдома і вже не хочеш їсти страви традиційної кухні – суп чи борщ, доводиться вигадувати щось цікаве. Ось я вирішив спробувати зробити ліниві чебуреки», – поділився лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк у програмі «Ранок з Україною».

Щоб повторити страву за рецептом улюбленого виконавця, знадобляться:

Яловичий фарш – 300 г

Тонкий круглий лаваш – 6 шт.

Біла цибуля – 2 шт.

Соняшникова олія – 50 мл

Сіль і перець

Очистити та натерти цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець. Лаваш викласти на поверхню столу, розподілити м’ясну суміш тонким шаром на половині лаваша. Скласти лаваш навпіл. Смажити ліниві чебуреки на розігрітій олії з обох боків до золотавої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк поділився оригінальним рецептом лінивих чебуреків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2021 656
Еще материалы раздела «Суспільство»