НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчуквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2021 832

Рожеві млинці з оселедцем: оригінальний рецепт Григорія Германа до Масниці

В авторській рубриці «Смачний ранок» Григорій Герман ділиться найкращими стравами та кулінарними лайфхаками. Спеціально до Масниці ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» підготував особливий рецепт млинців із буряка, ідеальним доповненням яких є оселедець.

6048bb9fe0ca4_mlinci_11.03.21

Для приготування рожевих млинців за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Відварений буряк – 1 шт.

Молоко – 120 мл

Борошно – 100 г

Мак – 2 ч.л.

Олія – 2 ст.л.

Крем-сир – 200 г

Яйця перепелині (або курячі) – 2 шт.

Рожева цибуля – 1 шт.

Оселедець – 1 шт.

Оцет – 2 ст.л.

Кріп та сіль

Відварений буряк очистити, нарізати та перебити у блендері. Пересипати перебитий буряк в миску, додати частину молока і мак, ретельно перемішати. Ввести борошно, влити молоко і рослинну олію та замісити тісто за допомогою міксеру. Посолити суміш. Смажити млинці на пательні.

Цибулю нарізати півкільцями та залити оцтом, бажано якимось смачним, наприклад, винним. Подрібнити зелень і додати її до крем-сиру, влити трішечки рослинної олії та ретельно перемішати. Оселедець розібрати на філе, очистити від кісточок і нарізати смужками. Почистити яйця та розрізати їх навпіл.

Викласти млинці на тарілку та прикрасити начинкою – викласти крем-сир, оселедець, яйця і мариновану цибулю, зверху посипати дрібкою подрібненого кропу. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Рожеві млинці з оселедцем: оригінальний рецепт Григорія Германа до Масниці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2021 832
Еще материалы раздела «Суспільство»