<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2021 519

РФ продовжує нарощувати бойовий потенціал біля українського кордону, - Міноборони

Російська Федерація продовжує нарощувати бойовий потенціал біля українського кордону і на тимчасово окупованих територіях. Також окупанти готують медичні установи до роботи в посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Російська Федерація саботує дотримання миру і виконання взятих на себе зобов'язань та міжнародних домовленостей. Збройні сили держави-агресора продовжують нарощувати бойовий потенціал у кордонів України і на тимчасово окупованих територіях", - повідомили в Міноборони.

Також в Головному управлінні розвідки України повідомили, що на Донбасі проводилися командно-штабні тренування з приведенням у вищі ступені бойової готовності з'єднань і частин першого і другого армійських корпусів.

"Крім того, окупанти готують медичні установи до роботи в посиленому режимі: з території російської федерації завозяться запаси медичного майна, обладнуються додаткові лікувальні палати, здійснюється дострокова виписка легко хворих осіб", - додали в ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ продовжує нарощувати бойовий потенціал біля українського кордону, - Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
12.03.2021 519
Еще материалы раздела «Україна»