<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
12.03.2021 782

Зниклого українського моряка з суховантажу "Волго Балт 179" більше не шукають

У Чорному морі припинилися пошуки зниклого українського моря з затонулого суховантажу "Волго Балт 179". Пошуково-рятувальна операція тривала більше доби, але не принесла результатів.

Про це повідомила румунська компанія, яка екстрено організувала рятувальні роботи, передають новини "Сьогодні" на каналі "Україна".

При цьому врятовані українські моряки прибули в порт міста Костанца. Вони проходять медогляд.

Стан госпіталізованої українки стабільний – загрози її життю немає, повідомляє МЗС України.

Нагадаємо, суховантаж з українцями затонув біля берегів Румунії через потужний шторм. На судні перебувало 13 членів екіпажу: 10 вдалося врятувати, двоє загинули. За інформацією Держслужби морського та річкового транспорту України, загиблі – це капітан судна і електромеханік. Зниклий член екіпажу – старший помічник капітана.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зниклого українського моряка з суховантажу "Волго Балт 179" більше не шукають 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
12.03.2021 782
Еще материалы раздела «Події»