<
НОВИНИ ДНЯ: Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травня  Частину України накриють дощі з грозами: синоптик дала прогноз на 15 травня  Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2021 509

До черги на вакцинацію в Україні записалися майже 250 тисяч осіб

За даними Міністерства охорони здоров'я, до черги на вакцинацію в Україні записалися майже 250 тисяч осіб. Це попередній запис, яка не означає, що вакцинувати будуть саме в такому порядку.

Про це йдеться в повідомленні МОЗ у Facebook.

Повідомляється, що станом на 13 березня до листа очікування вакцинації від COVID-19 записалися 247 556 українців. Також повідомляється, що на сьогодні вакцинація проводиться 90 мобільними бригадами з імунізації.

Раніше повідомлялося, що добова динаміка вакцинації в Україні впала більш ніж в два рази. Зокрема, вчора вакцинували тільки 3 600 українців порівняно з понад 9 000 днем раніше.

З 1 березня Україні запустили попередній запис на вакцинацію від COVID через портал "Дія" або контакт-центр Міністерства охорони здоров'я. При цьому запис підв'язано під поставку вакцин. Очікується, що люди з листа очікування зможуть отримати щеплення не раніше середини або кінця літа, оскільки до цього часу будуть вакцинувати пріоритетні групи.

Попередній запис не треба робити для медиків, військових, людей з будинків престарілих, соціальних працівників, педагогів і співробітників держорганів.

Оценка материала:

5.00 / 1
До черги на вакцинацію в Україні записалися майже 250 тисяч осіб 5.00 5 1
Політика / Україна
14.03.2021 509
Еще материалы раздела «Україна»