<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2021 679

Дубинського вигнали із партії «Слуга народу»

Народного депутата Олександра Дубинського виключили з партії "Слуга народу". Причиною цього стало порушення статуту та непокору керівним органам партії.

dubinsky1

Про це йдеться в розпорядженні голови партії Олександра Корнієнка, повідомляє прес-служба СН.

Наголошується, що Дубинський 14 березня за власною ініціативою провів "якийсь захід", де прийняли рішення про переобрання голови та членів політичної ради Київської обласної організації.

"Однак розгляд питання про обрання голови структурного утворення партії "Слуги народу" неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами політради та національної ради громад... Такими своїми діями Олександр Дубинський грубо порушив вимоги статуту", - повідомили в партії.

Також у "СН" додали, що дії Дубинського дискредитують партію "Слуга народу". Він може оскаржити рішення на наступному з'їзді партії.

"Якщо людина не член партії, на неї не поширюється партійний статус. Треба якимось правилами партійними служити. Він хотів приймати якісь рішення неузгоджені. Ми йому відкрили шлях. Зелений колір не тяжіє над паном Дубинський", - пояснив рішення партії Корнієнко на брифінгу.

Він додав, що Дубинський залишається заступником голови фінансового комітету Верховної ради.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дубинського вигнали із партії «Слуга народу» 5.00 5 1
Політика / Україна
15.03.2021 679
Еще материалы раздела «Україна»