<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.03.2021 708

В Україні за рік виявили майже 130 тисяч п'яних водіїв

Протягом 2020 року в Україні було затримано 129 тисяч водіїв, які перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Про це на брифінгу в понеділок, 15 березня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Було затримано 129 тисяч водіїв у стані алкогольного сп'яніння. Понад дев'ять тисяч водіїв сіли повторно за кермо в стані алкогольного сп'яніння, а ще п'ять тисяч сіли нетверезими втретє", - розповів він.

Крім того, Геращенко повідомив, що минулого року в ДТП в Україні загинули понад 3,5 тисячі осіб.

Нагадаємо, в липні минулого року в Україні різко зросли штрафи за п'яну їзду і склали на перший раз 17-34 тис грн з позбавленням прав до 3 років. Раніше за перше зафіксоване водіння в нетверезому стані водій мав заплатити 10 200 грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні за рік виявили майже 130 тисяч п'яних водіїв 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
15.03.2021 708
Еще материалы раздела «Події»