<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2021 597

Стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» назвав 5 речей, які бажано придбати чоловікам

За словами стиліста каналу «Україна», для більшості чоловіків одяг – це тільки... захист від негоди. Тобто, на їхню думку, він повинен бути лише теплим і практичним. Ведучий програми «Місія: краса» Ільяс Сахтара запропонував 5 речей, які роблять образ стильним і сучасним.

5e4ec7e78a365_16.03.21

Сьогодні стартував 4 сезон мейковер-шоу «Місія: краса». Ведучі проєкту змінюють зовнішній вигляд його учасників, діляться секретами стилю і допомагають правильно комбінувати речі та кольори.

Протягом 3 сезонів стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара вже неодноразово переконався, що багато чоловіків не переймаються через свій зовнішній вигляд і носять те, що зручно, але при цьому вони не завжди стильно виглядають.

Всього 5 речей допоможуть інакше подивитися на себе, спробувати приміряти новий образ і додати нотки ділового стилю.

Long sleeve – футболка з довгим рукавом

Незамінна річ, якщо вам необхідно дотримуватися ділового стилю і носити піджак. На відміну від сорочок, ця футболка виглядає не так строго, але робить образ сучасним. Бажано обирати однотонну long sleeve нейтрального відтінку.

Укорочені штани

Цей фасон лякає чоловіків. Вони вважають, що потрібно додати ще 5-10 см тканини. До того ж чоловіки не завжди готові приміряти такі штани. Але саме ця річ підкреслює енергійність людини і вказує на її гарний смак.

У теплу пору року можна обрати чіноси – штани з бавовни вільного крою, які відмінно поєднуються з піджаком, сорочкою або з long sleeve.

Завужені джинси

Для більшості чоловіків це табу. «Є джинси-скінні, які дуже сильно обтягують і нагадують колготки. А є модель джинсів, які просто завужені», – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

Броги

Черевики з декоративною перфорацією полюбляють носити представники вищого класу. Це універсальне і дуже практичне взуття з натяком на діловий стиль. Воно відразу вирізняє людину з натовпу, підкреслюючи її індивідуальність. Броги можна носити, поєднуючи в образі різні стилі.

Піджак із трикотажної тканини

Деякі чоловіки надягають піджак тільки на весілля, а потім категорично відмовляються його носити. Часто їм не подобається навіть не піджак, а сорочка та краватка, які, на їхню думку, необхідно надягати з піджаком. Але замість сорочки спробуйте приміряти легкий однотонний светр, long sleeve або звичайну футболку. Віддавайте перевагу світлим і однотонним речам.

Ви переконані, що піджак стягує рухи? Тоді обирайте трикотажну тканину. Такий піджак нагадуватиме зручну кофту: він м'який, комфортний та приємний на дотик. І при цьому ви виглядаєте стильно.

«Піджак відразу допомагає тримати сповнену природної гідності поставу, – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара. – Чоловік випрямляє плечі, почувається інакше. І це видно відразу йому та оточуючим».

Щоб новий образ не викликав стрес, на перших порах залиште одну річ, яка допоможе звикнути до нових речей. Наприклад, якщо вам подобається спортивний стиль, то це може бути звична футболка або кросівки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» назвав 5 речей, які бажано придбати чоловікам 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2021 597
Еще материалы раздела «Суспільство»