Життя та Стиль
Суспільство
Картопляні ковбаски з беконом і грибами: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа
Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман вигадав неймовірний спосіб приготування картоплі.
В авторській рубриці «Смачний ранок» відомий кулінар розповів, як зробити картопляні ковбаски з грибами і беконом, запекти які можна у духовці чи на грилі.
Для приготування картопляних ковбасок за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:
Картопля – 1,5 кг
Цибуля – 2 шт.
Гриби – 250 г
Бекон – 150 г
Мускатний горіх, сіль і перець.
Поставити пательню на вогонь і розігріти олію. Нарізати цибулю та відправити на пательню смажитись до золотавого кольору. Тим часом подрібнити гриби та додати їх до цибулі. Невеличкими смужками нарізати бекон і додати до овочевої суміші.
Половину очищеної картоплі натерти на крупній частині тертушки, половину – на дрібній. Відповідно і відправляти до пательні, помішуючи. Проте картоплю не слід доводити до готовності. Додати натертий мускатний горіх, сіль і перець, перемішати та прибрати з вогню.
Натуральну ковбасну оболонку одягти на кінчик м’ясорубки і начинити картопляною сумішшю. Викласти ковбаски на деко та обережно пробити зубочисткою. Змастити олією та відправити в духовку, розігріту до 190 градусів, на 20 хвилин.
Оценка материала:
Картопляні ковбаски з беконом і грибами: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа16.03.2021