<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2021 910

Картопляні ковбаски з беконом і грибами: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман вигадав неймовірний спосіб приготування картоплі.

604f6b3062f3c_16.03.21

В авторській рубриці «Смачний ранок» відомий кулінар розповів, як зробити картопляні ковбаски з грибами і беконом, запекти які можна у духовці чи на грилі.

Для приготування картопляних ковбасок за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Картопля – 1,5 кг

Цибуля – 2 шт.

Гриби – 250 г

Бекон – 150 г

Мускатний горіх, сіль і перець.

Поставити пательню на вогонь і розігріти олію. Нарізати цибулю та відправити на пательню смажитись до золотавого кольору. Тим часом подрібнити гриби та додати їх до цибулі. Невеличкими смужками нарізати бекон і додати до овочевої суміші.

Половину очищеної картоплі натерти на крупній частині тертушки, половину – на дрібній. Відповідно і відправляти до пательні, помішуючи. Проте картоплю не слід доводити до готовності. Додати натертий мускатний горіх, сіль і перець, перемішати та прибрати з вогню.

Натуральну ковбасну оболонку одягти на кінчик м’ясорубки і начинити картопляною сумішшю. Викласти ковбаски на деко та обережно пробити зубочисткою. Змастити олією та відправити в духовку, розігріту до 190 градусів, на 20 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Картопляні ковбаски з беконом і грибами: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2021 910
Еще материалы раздела «Суспільство»