<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2021 788

Дієтолог у «Ранку з Україною» розповіла, як колаген допомагає продовжити молодість та з чого отримати цей елемент

Завжди виглядати на вісімнадцять – мрія чи не кожної жінки. І щоб зберегти молодість, виявляється, зовсім не обов’язково йти до пластичного хірурга. Колаген – ось у чому секрет. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман з’ясували, як працює цей компонент і скільки треба витратити грошей, щоб сяяти красою.

Ranok-z-Ukrainoyu-1024x1024_16.03.21

Колаген – це волокнистий білок, що міститься в тілі, м'язах, шкірі, волоссі, зубах, кістках, суглобах і сприяє справності організму. Колаген від народження виробляє і сам організм, але після двадцяти п'яти років цей процес значно сповільнюється.

«Ми бачимо перші прояви або тенденцію до створення зморшок у деяких людей. Питання сполучних тканин у вигляді суглобових болів або порушення роботи суглобів, це теж пов'язано з такою речовиною, як колаген», – пояснила лікарка-дієтолог Карина Дейнеко в програмі «Ранок з Україною».

І саме тому наразі людство розпочало погоню за колагеном, як за еліксиром молодості. Та для того, щоб організм отримав колаген, потрібно просто наситити його відповідними амінокислотами.

«Після надходження до організму порошковий або питний колаген розщепляється до амінокислот, з яких синтезується власний колаген, – коментує фахівець в ефірі каналу «Україна». – Тож, з їжі також можна отримати амінокислоти. Вони є в рибі, пісних сортах м’яса, яйцях, кисломолочних продуктах, наприклад, у вигляді білих розсільних сирів чи зернистого сиру».

Отже, колаген можна вживати як у вигляді окремих додатків, обійдуться які в близько 8 тис. грн на рік. Та куди бюджетніший варіант – отримувати колаген з продуктів харчування або ж купуючи колагенове желе. Отже секрет молодості не в грошах, а в правильному підході до свого здоров’я.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дієтолог у «Ранку з Україною» розповіла, як колаген допомагає продовжити молодість та з чого отримати цей елемент 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2021 788
Еще материалы раздела «Суспільство»